Historia - Gamla Nyheter
Nya bilder 1/9!


[2008-09-01]
Sidan uppdaterad. Notera albumen Oldies samt Skara Sommarland.

-***-


[2007-12-06]
Vi fick en son som föddes 2007-12-06 klockan 21:39. Han väger 4180 gram och är 53 cm lång. Bilder och mer info kommer senare.

-***-


[2007-01-25]
Skickade inte ett enda julkort förra året. Har haft fullt upp med jobb hela hösten. Själv är jag på Hjortmonsterskolan. Linus kallar det så. Själv trivs jag och vill stanna för alltid, eller i alla fall så länge 9B är lika roliga som hittills, och 8B lika snälla, och 7B lika unga, och 4mu veckans bästa elever.

-***-


[2006-07-21]
Tack till alla som firade Jamsa och Linus med oss, och för alla fina presenter.

Just nu lider Linus av vattkoppor och Henry's mage är värre än någonsin sedan operationen. Be gärna för oss.

-***-


[2006-07-05]
Vi var på blixtvisit i Finland pga Heidis kusins bröllop. Bilder följer förhoppningsvis under veckan.

OBS! 8/7 Har vi fyraårskalas för Linus (3 år) och Jamsa (1 år). Kl. 15:00 Lextorpsv. 35, Välkomna!

-***-


[2006-06-28]
Äntligen sommarlov, och tid att mixtra med sidan. Så håll ögonen öppna, för händer det nått här lär det göra det nu.

-***-


[2005-08-15]
Förra veckan hände mycket. På onsdagen började Heidi sitt nya jobb som lärare i svenska och engelska på Sjuntorpsskolans högstadium. På lördagen åkte vi till Laxå där vi hälsade på Linus farfar Seppo i sitt nya hus. Sedan fortsatte vi till Motala, där mormor Eeva och morfar Matti bor, Där umgicks vi med Taru och Niclas, Niclas föräldrar, syskon och syskonbarn. Vi spelade kubb, grillade och såg på filmen från Taru's och Nic's vigsel 2/4.

På söndagen blev det kalas. Då firades bröllopet mellan Taru och Niclas och födseln av deras son Jeremia (Jamsa). Massor av släkt och vänner samlades, och det enda vi kan beklaga är att vi inte kunde stanna längre och njuta av allas sällskap. Tack till Eeva och Matti och alla andra för en underbar bröllopsfest, vi saknar er redan!

-***-

[2005-07-07]
Jeremiah är född! Heidi har blivit moster, och Linus fått ännu en kusin. Se Tarus hemsida! (se länksida)

-***-

[2005-06-19]
Heidi och Linus var på barn- och tonårsläger i Gräfsnäs under vecka 24. Linus tyckte speciellt om att bada och morgongympa. Här leker han med några av Lägerbyns leksaker.

Tack till Aino Aro, som lånade oss sin husvagn under lägret!

-***-

[2005-05-11]
Tack alla som bad för Linus!

Linus är frisk igen och tar igen viktförlusten i väldig fart. Provsvaren kom tillbaka och allt ser bra ut.

För tillfället ligger Heidi hemma på grund av en sträckning i knä och rygg. Hoppas hon hinner bli klar med sitt examensarbete i tid. Examensdatum är satt till 3/6.

-***-

[2005-04-15]
Linus fick komma hem från sjukhuset idag, 15/4. Däremot har vi ännu inte fått alla provsvar, som togs med anledning av att han varit sjuk så mycket och så länge och att han gått upp så lite i vikt de sista 5 månaderna (eller om han gått ner så mycket de sista två månaderna?).

På sjukhuset fick Linus dropp och började så småningom äta och dricka lite själv. Han har inte spytt sen i tisdags och har inte haft någon diarré idag, så vi hoppas att det skall gå bra för honom att krya på sig hemma. Vi vill tacka alla som bett för honom, för vi har verkligen sett resultat.

-***-

[2005-04-12]
Vi ber om ursäkt för att sidan inte uppdaterats. Vi blev alla sjuka i vinterkräksjukan i påsk, och idag 12/4 lades Linus in på sjukhus för att få dropp. Han blir helt enkelt inte riktigt bra; efter någon dag börjar han spy igen och blir allt svagare & har gått ner mycket i vikt.

-***-